Voor een persoonlijk advies kom ik bij u thuis. Ik doorloop de woning aan de hand van een PlusFleurchecklist. Daarna stel ik een uniek verkoopstyling adviesrapport voor uw woning op. Deze zult u digitaal van mij ontvangen. Er zijn vaak simpele aanpassingen nodig, waarvan u sommige zelf gemakkelijk kunt uitvoeren. Ik geef dan ook duidelijk advies over opruimen, kleinere klussen en gebruik van kleur.

Het helemaal verkoopklaar maken van uw woning kost mij maximaal 2 dagen. Wel dient u eerst de punten uit het adviesrapport te hebben uitgevoerd. Mocht het uitbrengen van de offerte uitmonden in een opdracht tot verkoopstyling, dan kan ik op korte termijn voor u aan de slag en ervoor zorgen dat uw woning veel kijkers zal trekken.

Als u een bezichtiging voor uw huis heeft of een Open Huis heeft gepland is het van groot belang dat uw woning die dag optimaal gepresenteerd wordt. Met een goede presentatie is de kans op een snelle en succesvolle verkoop het grootst. Om u te helpen u hierop zo goed mogelijk voor te bereiden stel ik een specifieke checklist op. Deze ontvangt u na stylen van uw woning.