Het is mijn doel om uw woning zo goed mogelijk te presenteren met een relatief klein budget. In mijn styling ben ik zeer inventief; ik kan van “niets” ”iets” maken. Zo maak ik voor de aankleding van uw woning zoveel mogelijk gebruik van uw eigen woonaccessoires gecombineerd met mijn eigen aanvulling.

Tweede hands kleinmeubelen en vintage accessoires geef ik een tweede leven door ze op te knappen. Deze gebruik ik dan voor de styling van uw woning en creëer zo een moderne en warme sfeer en blijven de kosten voor u relatief laag.

Mijn kracht ligt in het inlevingsvermogen in de potentiele kopers, oog voor detail en gevoel voor sfeer. Zo houd ik bij het stylen van uw woning rekening met de pluspunten van het huis. De koper zal immers geïnteresseerd zijn in bijvoorbeeld de open haard, de serre, de lichtinval, grote tuin, mooie vloer, open keuken etc. Op dit soort eyecatchers leg ik met het stylen de nadruk.